За нас

Фирма „РУВАСТ“ е основана през 2011 г. в гр. Казанлък, където понастоящем се помещава централният ú офис. Благодарение на амбицията и професионализма на управителите и персонала фирмата се утвърди сред водещите фирми на пазара за производство и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма. Ние работим с висококачествени материали от утвърдени производители и разполагаме с модерна производствена база, съоръжена с високотехнологично оборудване. Осигуряваме компетентна помощ при правилния избор на дограма от Ваша страна.

Натрупаният опит, както и високите изисквания на клиентите водят до увеличаване на асортиментите и качеството на продуктите, които предлага фирмата. Основната дейност на фирма „РУВАСТ“ е производството и монтажът на ПВЦ и алуминиева дограма, външни и вътрешни щори, стъклопакети, но предлагаме на своите клиенти и монтаж на охранителни ролетни ролетки, гаражни врати, интериорни и блиндирани врати, изработка и монтаж на алуминиеви и стъклени парапети, душ кабини, сенници и тенти.

Съвременните ПВЦ и алуминиеви дограми трябва да отговарят на високите изисквания за качество, добри изолационни способности, безопасност и дизайн. В „РУВАСТ“ се отнасяме с особено внимание към всеки детайл и затова нашите продукти се превърнаха в знак за качество за потребителите. Тази удовлетвореност за нас представлява не само една огромна мотивация, но и задължение за още по-отговорно отношение. Стигнахме до убеждението, че иновациите, утвърждаването на модерни тенденции и въвеждането на нови материали и технологии в производството, е правилният път. 

Дистрибуцията и контактът с клиентите се осъществява чрез нашите офиси. Ние консултираме клиентите си и им помагаме при откриване на изгодни решения, при планиране на ново строителство или реконструкция. Благодарение на постоянния стремеж към подобрение и иновация, „РУВАСТ“ е в състояние да предложи стандарта на високото качество, на което можете да се доверите.